Home / Forums / DynamiX Support / 2.8.1 Search function changes theme color

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author

  • Chris

    Hi there,  using 2.8.1.  

    When I search for something on the top right search box, the theme color changes.  This only happens when the search finds a result.  So if there is no search result, it's fine.  But when it does find some posts/pages, the theme color has changed.


    I edited the search.php so I can display Japanese using h7.  (Cufon cannot show Japanese, I have Cufon enabled up to h6, I added h7 as a separate thing in css)

    Heres my code for the search.php

    <?php get_header(); 


    /* Page Variables        */




    /* Page Variables *END*        */






    <?php if($DYN_hidecontent!="yes") { ?>


    <?php if($DYN_layout!="layout_four" && $DYN_layout!="layout_five") { 




    } ?>


        <div class="mid-wrap <?php 


    if($DYN_layout=="layout_one") { ?> left out-full  <?php } 


    elseif($DYN_layout=="layout_two") { ?> right out-threequarter  <?php }


    elseif($DYN_layout=="layout_three") { ?> right out-half  <?php }


    elseif($DYN_layout=="layout_four") { ?> left out-threequarter  <?php }


    elseif($DYN_layout=="layout_five") { ?> left out-half  <?php }


    elseif($DYN_layout=="layout_six") { ?> left out-half  <?php }


    else { ?> left out-threequarter  <?php }




    <div id="content">   

    <?php if ( have_posts() ) : ?>


    <h7 class="pagetitle"><?php echo GEN_TERM_M1; ?> <?php /* Search Count */ $allsearch = &new WP_Query("s=$s&showposts=-1"); $key = wp_specialchars($s, 1); $count = $allsearch->post_count; _e(''); _e('<span class="search-terms"> "'); echo $key; _e('" </span>'); _e(' ( '); echo $count . ' '; _e('pages found'); wp_reset_query(); _e(' ) '); ?></h7>



    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>


                    <h7 id="post-<?php the_ID(); ?>"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php $title = get_the_title(); $keys= explode(" ",$s); $title = preg_replace('/('.implode('|', $keys) .')/iu', '<strong class="search-excerpt"></strong>', $title); ?><?php echo $title; ?></a></h7>


    <?php endwhile; ?>                

    <?php else : ?>


    <h2><?php echo GEN_TERM_N1; ?></h2>


    <?php endif; ?>                

    </div><!– /content –>                    

    <div class="clear"></div>

    <?php include(CWZ_FILES .'/inc/wp-pagenavi.php');


    if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>

    </div><!– /mid-wrap –>




    <?php } // Hide Content *END* ?>


    <?php get_footer(); ?>

    anyone having similar issues?





    I can't say I've noticed this – it should just use the skin you have selected within the DynamiX -> General Settings. What skin does it change to?


    hey, thanks for your quick response.

    Actually, it only shows up when I type in Japanese and 

    The general theme setting is set at dark red and inner dark.  

    When I type in Japanese and it finds a post, the red turns to white, and the fonts turn from Red to Blue. 


    If you want to see it in action, go to http://www.AoyamaKoiCafe.com  

    add "?????" at the top right search bar.  

    Is there a way to over ride this so I can force it manually?  

    Thank you so much,



    Hi Chris,

    It doesn't change it for me – it stays red and inner dark. Even with the text you gave me. 

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.