Home / Forums / DynamiX Support / 3D gallery and Logo not aligned correctly

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts

  • Davin
    Participant

    Hi Andy, thought I'd just start off by saying great theme just starting to get my head around it but there seems to be 2 issues. 

    Firstly I cannot seem to align the Logo correctly, it appears to drop the 3D gallery further down the page than it needs to. Another issue I think which is connected to the logo issus is that when viewing the website in FireFox the 3D is aligned far to the right. Do you have any idea how I would be able to fix this, I have tried adding the {both} bit of code under the header in the style.css and it still did not fix it.

    Any help on this would be greatly appreciated.

    Thanx

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Davin,

    Can you send me a link to your site and I'll take a look for you, thanks. 


    Davin
    Participant

    Hi Andy heres the URL of the site, thanks for the quick reply.

    http://bass2deep.co.uk/

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Davin,

    I've tried in a couple of browers and it seems fine, did you resolve this? 


    Davin
    Participant

    Hi Andy it still appears to be doing it on mine, it only does it in Firefox though all the other browers seem to be fine.

    Heres a screenshot so that you know im not making it up lol. Do you have any idea why it might be doing this?


    Raydianze
    Participant

    Looks ok here using Firefox 7….

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Davin, 

    Which version of FireFox are you using? It looks fine to me.


    Davin
    Participant

    Hi Andy,

    I have changed the 3D slider and everything appears to be working fine now, the version of Firefox i am using is 8.0.1

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.