Home / Forums / DynamiX Support / 404 Error loading "Common frontend.js"

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts

  • Serge LaRondelle
    Participant

    So it looks like I’m having an error loading the “Common frontend.js” Here is how I found it: http://screencast.com/t/iCNRJU78IQ

    The results – http://www.webpagetest.org/result/140117_EV_9W9/1/details/

    How would I go about fixing this? Thanks!


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    This looks like a plugin confliction or error as the /scripts folder is not there by default using the standard theme. Do you have any custom code added to your site or any code under the /scripts folder?

    I recommend de-activating each of your plugins one-by-one to find one that may be conflicting. Or removing your custom code and adding it back in line by line if theres extra code there.

    Hope this helps.

    Kind regards,
    Tom


    Serge LaRondelle
    Participant

    Tom your a ninja! That the issue. I narrowed down the problems to W3 Total Cache and the way the minify feature was being handled. No 404 now and the site is much faster. Thanks!

    On a side note it took me like 30 minutes to find where your reply was to my question. The notification part was not lit since I clicked on it before. So I had to navigate to my profile, then forums, then my replies. It was kind of confusing and might need a navigational update. Then again I have days when i’m just retarded.

    Thanks again,
    Serge


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Glad you go things resolved.

    I will suggest this to Andy.

    If you are happy with the theme, please take a second to rate the theme 5 stars here.

    Much appreciated 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.