Home / Forums / DynamiX Support / Accordian tabs and blocknotes

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts

  • Shouja
    Participant

    Hiya all!

    hope you can help me I really need to get this fixed as soon as possible. I'm using dynamix on the website below:

    http://www.manchestermcs.com/events/careers-fair-2012/

    I've tried adding an accordian tab

    but they come up messed up! What am I doing wrong? I've re-installed the theme and everything. Please help


    Shouja
    Participant

    as you can see I keep getting these lines around the accordian and tabs


    Shouja
    Participant

    And the tabs come up as orrange


    Shouja
    Participant

    http://www.manchestermcs.com

    If you go to the bottom of the homepage, you will see what I mean


    Rich
    Participant

    It's being overridden by the included jquery-ui-1.8.13.custom.css

    The style is .ui-widget-header. That's from your events manager plugin.


    Shouja
    Participant

    Thanks Rich!

    So can I still fix this whilst keeping the plugin?


    Rich
    Participant

    Looks like you got it fixed. Looks good.


    Shouja
    Participant

    Thanks mate. Only have one other problem now. The sponsor slider at the bottom did not display the post images.

    So I disabled the thumbscript in Dynamix settings, now the slider athe bottom works but the 3D gallery at the top of some of the pages on the website does not have images properly cropped. Hope you can enlighten me on this issue too.

    http://www.manchestermcs.com/events/careers-fair-2012/

    Andy
    Andy
    Keymaster

    The post images at the bottom are displaying for me + no 3d gallery did you sort this? 


    Shouja
    Participant

    Unfortunately Andy I haven't 🙁

    When I enable the thumbscript, the images display full width, at the top of the page on the 3D Slider, but then I don't get the images on the slider gallery on the careers fair 2012 page.

    Right now I have the thumbscript disabled and only have the 3D slider showing the immages half width and not the full width of the 3D slider. Is there any way I can change this?

    http://www.manchestermcs.com/about-usabout-the-society/about-the-society/

    Cheers in advance mate!

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Shouja,

    It looks like a path problem, I've seen a couple of images using the path wp-content/…. instead of /wp-content/… they all need the slash infront of them. 


    Shouja
    Participant

    Hey Andy,

    I've tried changing this for some of the images but I still have the same problem, when thumbscript is enabled then the 3d slider works fine, but then the slider gallery doesn't display the images. Perhaps if you have the time could you please have a look at the problem directly through the wp-admin. I;ll e-mail you the username and password if you want. Cheers

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hmm sounds strange – send through your login details and I'll take a quick look for you. 

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.