Home / Forums / ePix Support / Adding images to Blog

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts

  • Kirsten Platt
    Participant

    Hello

    I’m having a problem adding images to my blog.

    I’m using the fronted editor

    Select an image using Image Effect … all fine at this point

    When saved and closed the image does not appear
    I have to save draft the refresh the page for the image to shot
    I’ve never had to do this before… the image usually appears once saved

    Have you any idea what the problem may be?

    Thank you
    Kirsten

    Hi @kjplatt

    Can you please send over your site’s URL and login credentials so we can personally test and check on this further from our end?

    Regards,


    Kirsten Platt
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @kjplatt

    I just tested this from our end and I am getting the same issue. Can you please give us permission to disable all plugins for us to check further on this?

    Regards,


    Kirsten Platt
    Participant

    Hello Moderator

    Sorry for the slow reply.

    Yes please do disable and check plugins I would be very grateful

    Regards
    Kirsten

    Hi @kjplatt

    Can you please specify what’s the PHP versiong on your server? We just tried disabling all plugins but the issue still persists so there is a possible incompatibility on the server.

    Regards,


    Kirsten Platt
    Participant

    Hello Moderator

    I’ve emailed the guy who hosts my website I’ll hopefully have this info soon
    Kirsten


    Kirsten Platt
    Participant

    Hello

    Its on php-5.4

    does this help?

    Thank you

    Hi @kjplatt

    PHP 5.4 is an outdated version. Can you please contact your hosting provider and have them upgrade your server’s PHP to either 5.5 or 5.6?

    Regards,


    Kirsten Platt
    Participant

    Hello

    My hosing provider has upgraded PHP to 5.6

    However I’m still having the same problem

    any more ideas?

    Thank you

    Kirsten

    Hi @kjplatt

    I have just tested this now and I was able to add an image effect via Frontend Editor without any trouble. Can you please try and confirm?

    Regards,


    Kirsten Platt
    Participant

    Hello YAY it’s working thank you … happy dance 🙂

    You’re welcome, @kjplatt

    If you like the theme, please don’t forget to rate it at https://themeforest.net/item/epix-fullscreen-photography-wordpress-theme/5783556?s_rank=1

    Regards,

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.