Home / Forums / ePix Support / behaviour of the featured image in a post

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts

  • Christian Biemann
    Participant

    Hello,

    why does the featured image (at the top of the post) links to the same site again when clicking it.
    Could that image have a lightbox behaviour or just no reaction when clicking it?

    Thank you!

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Christian,
    Same with the other question, are you using the latest version of the theme, wordpress and have updated Visual Composer ( see here for updating visual composer http://acoda.com/troubleshooting-guide/ )


    Christian Biemann
    Participant

    like in the other question:

    I just updated to WP 4.3.1 but that didn´t help.
    Other versions of ePix or the plugins are the latest.

    I also tried to deactivate the plugins one at a time…

    (you can find login data at my 2nd question)

    Thank you!


    Christian Biemann
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Christian Biemann
    Participant

    solved so far after the update to the latest version of epix.
    now the featured image in the post is really big, and kind of blurry.
    regarding the responsive design, would there be a suggested resolution for the pictures?

    example:
    http://www.biemann-photography.at/2015/11/25/magic-morning-light/

    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  Christian Biemann. Reason: added example-link
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Christian,

    Jetpack seems to be messing with the images. I’ve disabled it and it appears to be better. You can set the image dimensions for the Featured Image via Appearance > Theme Options > Blog > Single Post Image sizes.

    I tend up to upload images that are around 1800px and then set the size for different sections of the theme accordingly.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.