Home / Forums / ePix Support / Blog problem

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts

  • Sabina Manolache
    Participant

    Hello,
    The problem is that I want the blog posts to be a summary, but it shows the full text on the blogroll(ans I’ve checked the “summary”, and “excerpt” options). And also, there’s a lot of space left between the posts. http://www.sabinamanolache.com/blog/ Here you can see the problem. I have 3 posts, but it’s very hard to get to the 3rd one, Isn’t it possible for it to be right below the first one?

    Thanks!

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Sabina,

    I’m working on a different method to display an excerpt of the blog posts currently. If you provide your FTP details, I’ll be happy to upload the new changes for you?


    Sabina Manolache
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Sabina Manolache
    Participant

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Sabina,

    I’ve added the new excerpt code for you.

    The widget looks very strange, is it a plugin?


    Sabina Manolache
    Participant

    It’s the Mailchimp widget plugin..
    And about the excerpt Code…something terrible happend. After you did that, the site has lost some important customization, all my social media buttons have dissapeared,
    And also the signature preloader which I paid for :(. I don’t know what could it be..

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Sabina,

    It looks like someone has re-uploaded the default theme and the theme settings have reverted too. The file I’ve updated has been replaced also. The file I did replace was not connected to either of them, it’s purely for handling excerpts.

    Does anyone else have access to your site?


    Sabina Manolache
    Participant

    I haven’t told my password to anyone, besides you. Nobody else had acces to it, and don’t think that somebody would reset my settings if the site was hacked, or who knows…
    What can it be done to get back at least my preloader
    …?
    I really don’t know how could this happen… I really didn’t give my data to anyone else.


    Sabina Manolache
    Participant

    And also…I tried to get my social media badges on, but it looks like this http://www.sabinamanolache.com/wp-content/uploads/2015/06/Chrome-Legacy-Window-18.06.2015-223739.bmp , I must click on the arrow to see them, but I needed them to be shown right on the spot…

    *Here’s the link to the preloader, if it can help … http://www.sabinamanolache.com/wp-content/uploads/2015/04/TheSignaturweFinal.gif

    Thank you,
    Sabina


    Sabina Manolache
    Participant

    I made the mail plugin work 🙂 ! Thanks for asking me about it! It made me realize that the plugin was the problem, and I installed another one.
    But still, I have no clue what to do about the lost customization..

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    That’s strange, the only way the social media and customization can be removed is if the Appearance > Theme Options are set to default, It can’t be done any other way.

    I’ve set your social icons to display individually ( you needed to uncheck the “share icon” in Appearance > Theme Options > Social Media ).

    I’ve also re-created pre-loader for you:

    For future the code is:
    #primary-wrapper:after {
    background:url(http://www.sabinamanolache.com/wp-content/uploads/2015/04/TheSignaturweFinal.gif) !important;
    width:150px !important;
    height:150px !important;
    margin: -75px 0 0 -75px !important;
    -webkit-animation: none !important;
    animation: none !important;
    }


    Sabina Manolache
    Participant

    It’s very kind of you to do it again 🙂 .And code also, it’s very useful! And the buttons!

    Thank you very very much!
    Sabina

    Andy
    Andy
    Keymaster

    You’re welcome Sabina!

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.