Home / Forums / DynamiX Support / Broken links

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • Hello,
    I work my new website. My theme is Dynamix .
    I encounter a problem with the links and naviguation buttons.
    When configuring a connection , I wish he opens another page but this option does not work … but the link opens in the same page .
    How to fix this?
    Thank you for your help. 🙂
    Have a good day

    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    You can set the target via Appearance > Menus > Screen Options > Check “Link Target” and each menu item will have the option to “Open link in a new window/tab”

    You must be using the latest version of DynmaiX to obtain Revolution Slider 4.6.5 – you can see how to upgrade here.

    I hope that helps?

    Have a good day too 🙂

    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    Can you provide your WP login details and I’ll take a look for you.

    You can download it and update your local site. Always make a backup of the DynamiX folder on your site and that way if there are any issues, you can revert back. You won’t lose your customization, as long as you haven’t modified any of the DynamiX files.

    This reply has been marked as private.
    This reply has been marked as private.
    This reply has been marked as private.
    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    Revolution Slider is in DynamiX/plugins/revslider.php – that’s where you’ll fine version 4.6.5.

    I’m unsure by what you mean about the .eu issue?

    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    No problem. It depends on how you’ve added the date. But if you’ve used the Visual Composer. Highlight the link you’ve made > Click the link button ( has a link icon ) and then select “Open link in a new window/tab”. That should work.

    If not, please post your WP login details and I’ll take a look for you.

    Kind regards,
    Andy

    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    Sorry, what I meant is can you provide your WordPress login details, so that I can login into your WordPress admin and see why it’s not working.

    Kind regards,
    Andy

    This reply has been marked as private.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)

You must be logged in to reply to this topic.