Home / Forums / DynamiX Support / Broken RSS feed

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts

  • Thanatermesis
    Participant

    Today I found that some of my links points to trailing slashes and others doesn’t, the cause can come from different places like even wrongly writed href’s myself, so I decided to redirect as 301 all the pages with trailing slashes to non-trailing slashes (which if im not wrong it should be OK for SEO)

    But the problem is that there’s are a few broken links now, all of them caused by the RSS feed widget, having urls like:

    http://www.elivecd.org/online-chatfeed/rss

    which oviously should point to:

    http://www.elivecd.org/online-chat/feed/rss

    So I did a small search and found this:

    http://www.enlightenment.org/ss/e-54db86f5b52849.02404394.jpg

    Seems like is missed a slash before between the permalink and the feed/rss ?

    Thanks
    Thanatermesis


    Thanatermesis
    Participant

    Update: I tried to change these lines but it doesn’t seems to work, maybe there’s another place where to prepend an / before feed?

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    What is your permalink structure set to currently? The above would usually work due to the permalink usually ending with a slash /


    Thanatermesis
    Participant

    Yeah I have not the trailing slash from permalink structure, I removed it to make all the urls not have trailing slash

    Is something like: /%category%/%postname%


    Thanatermesis
    Participant

    I assume that is not fixed in 4.2.3, it is ?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.