Home / Forums / DynamiX Support / B&W image effect not working

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts

  • Joseph
    Participant

    HI,
    hope u had great holidays..

    What would cause the the b&w effect not to work?
    not alone or with frame.. even tried switching to light theme

    something conficting?
    just added single image through visiusle composer like I always did but, Nothing..

    Please advise,
    Thnx,
    Joe
    PS: I noticed it IS working on YOUR demo site…
    is there some css I need to ad for some reason?


    Joseph
    Participant

    Hi, was asked to post ur so u can look at it:)… 4allaboutmusic.com
    I did set an image height and width and the url is here on this site.
    so, don’t understand what the problem can be??

    Please advise,

    Best,
    Joe


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Joe,

    Are you using the latest version of DynamiX? There is no extra code added to the demo site to achieve this. Just the B&W option selected.

    Do you have a link to your site so I can take a further look?

    Kind regards,
    Tom


    Joseph
    Participant

    Hi Tom,

    I did :)…

    http://4allaboutmusic.com


    Joseph
    Participant

    and yes.. using latest version


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Joe,

    Please can you reply with your login details so I can take a further look into this? I have just tested this on my developer site using the latest version of DynamiX and it seems to work fine.

    Kind regards,
    Tom


    Joseph
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Joseph
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Joseph
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    I don’t think the script allows you to do that unfortunately.

    Kind regards,
    TOm

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.