Home / Forums / DynamiX Support / Child theme 2.86 + Buddypress

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts

  • Pier Paolo
    Participant

    Hi,

    with Child theme 2.86 + Buddypress, activity page and prfile page look like having something wrong with wood/dark theme.

    Lost of white lines….

    See

    http://savethethermals.org/activity/

    http://savethethermals.org/flybrizio/profile/

    Thank you

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Pier,

    I'll take a look at this – not sure what has happened there. What version were you using before the upgrade?


    Pier Paolo
    Participant

    i was using 2.8.1

    Andy
    Andy
    Keymaster

    I'll have to come back to you on this one – I'm not sure why it's not calling the BP dark skin but calling the rest of the dark skin. 


    Pier Paolo
    Participant

    ok pls let me know if you find out something

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Pier,

    I've managed to fix it – if you edit the DynamiX/header.php 

    Search for // BUDDYPRESS 

    Remove the code between // BUDDYPRESS and //**  IE / Opera Only Functions  that and replace with 

    if(DYN_INSKIN!="one" && $DYN_inskin!="one") { ?>

    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/stylesheets/dark-content.css" type="text/css" media="screen" />

    <?php if ( function_exists('bp_is_blog_page') && !is_admin()) { ?>

    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/stylesheets/style-buddypress-dark.css" type="text/css" media="screen" />

    <?php }

    } elseif($DYN_inskin=="two") { ?>

    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/stylesheets/dark-content.css" type="text/css" media="screen" />

    <?php if ( function_exists('bp_is_blog_page') && !is_admin()) { ?>

    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/stylesheets/style-buddypress-dark.css" type="text/css" media="screen" />

    <?php } 

    I hope that helps


    Pier Paolo
    Participant

    Andy, thanks so much looks like working fine now. 

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.