Home / Forums / ePix Support / Cookie Warning

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts

  • Kirsten Platt
    Participant

    Hello
    I’m using Google analytics
    How do I add the warning “we are using cookies” etc – is it a plug in? can you recommend one?

    (While using google there is an exclamation symbol next to my web address warning that I use cookies
    http://www.kirstenplatt.co.uk)

    Thank you for any advice or help

    Kirsten 🙂

    Hi Kirsten,

    Can you please send us a screenshot of your Google Analytics screen showing this warning?

    Regardiong the the exclamation point on Chrome, this is actually not for the cookies but for your site not being secure. To eliminate this, you will need to install an SSL for your site then redirect your site to HTTPS from HTTP.

    Regards,


    Kirsten Platt
    Participant

    Hello I’ve tried to email you the photos but keep getting this –

    These recipients of your message have been processed by the mail server:
    noreply@acoda.com; Failed; 5.1.1 (bad destination mailbox address)

    I think I need an email address I can respond to as its not possible to upload images to this page

    Thank you

    Kirsten

    Hi @kjplatt

    Can you please upload the screenshots via http://www.tinypic.com and send us the URLs?

    Regards,


    Kirsten Platt
    Participant

    Hello support

    this tiny pic is not working well on my computer

    Anyway I do feel we are talking slightly cross purposes (my fault)

    The mark I thought was an exclamation mark is a little i next to my web address on the google search

    when you click on the i is tells you what cookies are on your website

    I’m concerned that I should have a cookie warning

    I’m asking do you know of a plug in that is compatible with Epix so I can put this warning on my website

    Also the tiny pic which is so slow on my computer and crashes every thing
    Please may I email the images

    Thank you
    Kirsten

    Hi @kjplatt

    It’s actually just as I thought. The exclamation point is not because of the cookies.

    To confirm you were trying to access https://www.kirstenplatt.co.uk/, correct?

    This is happening because you are loading the page as HTTPS but a number of site elements are still loaded via HTTP.

    You can install Really Simple SSL https://wordpress.org/plugins/really-simple-ssl/ or SSL Insecure Content Fixer https://wordpress.org/plugins/ssl-insecure-content-fixer/ as any of these 2 plugins will help force site’s objects to load under HTTPS.

    Thanks!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.