Home / Forums / You Theme Support / CSS not displaying.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts

  • amardeep8
    Participant

    The logo in my mobile view for website dev.digi555.com is not displaying properly and when i try to add custom css its not displaying.

    Please help

    Reply ASAP.

    Hi @amardeep8

    The issue with the login on mobile you are referring is the overlap with the text, correct?

    Can you send over your login credentials so we can check on this further from our end?

    Regards,


    amardeep8
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @amardeep8

    This should now be fixed.

    Can you please check and confirm from your end?

    Thanks!


    amardeep8
    Participant

    Thanks,

    Can you redirect me why the CSS is not displaying if i put the code in theme options.

    I mean i don’t want to bother you again with these small issues.

    Hi @amardeep8

    Can you please specify what were the CSS styles that you added? There should be no reason why it should not appear as long as you have entered the correct format for CSS.

    Thanks!


    amardeep8
    Participant

    .skinset-footer.acoda-skin {
    color: #e8e8e8;
    background-color: rgb( 52,62,61 );
    background-color: #3F51B5;
    }

    Hi @amardeep8

    Are you planning to change the background color of the footer? If yes, this can be done via Appearance > Customize > Customize Skins > Footer.

    If you prefer to use that CSS, try to add !important to each of them.

    Thanks!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.