Home / Forums / DynamiX Support / Cufon Font and Colorpicker

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts

  • Edmund Mertens
    Participant

    uploading new fufon font is not working (no effekt). – I suggest the new fonts appear in the fontlist above? – The colorpicker in the cufon section does not work at all, too.

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Edmund,

     

    What file are you using, do you have a link and I’ll test it. I’ll also check the colorpicker too.


    Edmund Mertens
    Participant

    Thanks Andy,

     

    you will find the cufon file in my mediathek. It´s called “TitilliumWebRegular_400.font” (easy to find; the first on top)

    Please feel free to login: User: admin – Password: atwp1com

     

    Thanks again

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Edmund,
    I believe it’s the actual font causing an issue, I’ve uploaded another font from http://www.cufonfonts.com/en/ and as you can see, it works absolutely fine.


    Edmund Mertens
    Participant

    Hi Andy,

    you are right. But what about the colorpicker in the cufon section? It does not work at all. Thank you for working this out.

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Edmund, I’ll take a look at this, for now, use the Custom Skin+ -> Menu Settings ->  Link Color picker to choose you colour and copy and paste the hex code into the relevant cufon field.

     

     

     

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.