Home / Forums / DynamiX Support / DynamiX/stylesheets/ie9.css 404

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts

  • Mike Rennie
    Participant

    Hi guys,

    My site is running super slow so I’ve been analysing it. One minor thing I noticed is a 404 on a call for a /wp-content/themes/DynamiX/stylesheets/ie9.css?5b038f
    I checked the directory and it is definitely missing. Should this file be there? If not, how should I resolve this call?

    Thanks for your help in advance.

    Regards, Mike


    Mike Rennie
    Participant

    Forgot to add it is causing ~6400ms delay


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Mike,

    One way to check if the theme has not installed all of the files properly is to check if the ie9.css file is in the download from Themeforest. That would be my first port of call.

    Kind regards,
    Tom


    Mike Rennie
    Participant

    Hi Tom,

    I had used the Envate Toolkit to update, but I just logged in to Themeforest and downloaded the .zip and the ie9.css is definitely not in there. So the theme is calling a non-existent file. For now I have just placed an empty ie9.css I created there, to avoid the constant 404 on every page load…

    Regards, Mike


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Mike,

    Thank you for picking up on this, I will let Andy know when he gets back from vacation and will get this sorted.

    Kind regards,
    Tom

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.