Home / Forums / DynamiX Support / Elementor shape divider bug

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts

  • Lucaseatp
    Participant

    Hey,

    I noticed that one bug is occurring on the shape divider in elementor.

    It was supposed to look like this http://imgur.com/a/hoOKr (and it looks like it on live builder)

    But in the actual live site, it looks like this http://imgur.com/a/j3wWU

    I found a guy on the internet that have the same issue, but it was a theme issue that needed to be solved under update.

    I hope your theme doesn’t need that, but could you please take a look why this is happening?

    Thank you!

    Regards

    Hi @lucaseatp

    Can you please send over your site’s URL and login credentials so we can personally check on this from our end?

    Regards,


    Lucaseatp
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @lucaseatp

    There is a big update coming for the theme that will hopefully be released in the coming days.

    Anyway, can you please specify the element name again? I have checked and I do not see the shape divider element at all.

    Regards,


    Lucaseatp
    Participant

    the bugs happens in any shape divider element when it goes live on the website.

    My apologies as I am not quite familiar with this element as I have not particularly used/tested it before.

    Can you please elaborate the steps on how we can add these dividers so I can try it from my end?

    Regards,


    Lucaseatp
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @lucaseatp

    I checked on this and the plugin you are using is from Elementor.com. Kindly coordinate with them regarding the issue as this is already beyond the scope of our support.

    Regards,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.