Home / Forums / DynamiX Support / Excerpt + First / Custom Image Option Issue

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts

  • Steve
    Participant

    Hello,

    I am having an issue on my site with the Excerpt + First / Custom Image option in Dynamix. When I have it selected, the top of each post shows the shortcode text as follows:

    [imageeffect type=”none” align=”aligncenter” width=”542″ alt=”El Ten Eleven Party” link=”http://www.891khol.org/2014/02/el-ten-eleven-party/” url=”http://www.891khol.org/wp-content/uploads/2014/02/el_ten_eleven_141.jpg” ]

    This code also appears on all archive pages with that code directly above the post. Also, when I have that option selected, the custom image comes through on Stage Galleries inside the text excerpt. I have the advanced excerpt plugin installed but that does not affect his issue.

    Here are screenshots of the issue:

    In Post:

    On Archive Pages:

    In stage gallery:

    Please let me know if there is a known fix for this issue. Thanks!


    Steve
    Participant

    Update: Updating the Advanced Excerpt plugin took care of the code issue. Now when I have the option set to Excerpt Only, the featured image shows up in the archive pages and the code is gone.

    Obviously those screenshots are not coming up but I am still having an issue with the stage gallery pulling an image into the except text. This can be seen on the homepage stage gallery on http://www.891khol.org.


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Steve,

    Have you managed to sort this out? It looks like the excerpt and stage gallery are working together now. Or is this not want you wanted?

    I can see the excerpt of the right of the image? Is this correct or is there something else I am missing?

    Thanks,
    Tom

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.