Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #93540

    Niels
    Participant

    It seems as if the revolution slider and the dropdowns in the header menu isn’t showing in explorer.
    Works great in Chrome and Edge
    what to do

    #93563
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @thenj

    Can you please send over your site’s URL and login credentials so we can check?

    Thanks!

    #93656

    Niels
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #93657

    Niels
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #93678
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @thenj

    Can you grant us permission to disable all the plugins for us to check on this further?

    Regards,

    #93701

    Niels
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #93762
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @thenj

    I disabled all the plugins except Visual Composer and your site is working perfectly in explorer.

    Please disable again all the plugins except Visual Composer, then slowly reactivate each plugin. In that way, you will be able to identify which of those plugins is causing the issue.

    Regards,

    #93784

    Niels
    Participant

    Thankx

    it was Google maps

    #93824
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    You’re welcome, @thenj

    Please don’t hesitate to contact us if you encounter any issues.

    Regards,

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.