Home / Forums / DynamiX Support / Fancybox is not working in Safari though firefox and Chrome are fine

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • Raymond Stuwe
    Raymond Stuwe
    Participant

    Using fancybox to show youtube video and images – doesnt work on Safari! but works on iPhone, iPad Safari and Firefox and Chrome. You can view a demo at: http://www.internetpokerworld.com/fancy/

    Any insights?
    Thank you
    Raymond


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Raymond,

    It looks like you have a conflict of plugins as you have quite a few errors on the page. I recommend de-activating each of your plugins one-by-one to find one that may be conflicting.

    Kind regards,
    Tom

    Raymond Stuwe
    Raymond Stuwe
    Participant

    Hi Tom,
    i de-activating all Plug-Ins but it doesn’t work!

    Raymond Stuwe
    Raymond Stuwe
    Participant

    Hi Again,

    the funny thing is that on a other site here http://www.internetpokerworld.com/mobile-casinos-fur-iphone-und-android/ fancybox works at Safari to show video! How is that possible?

    Raymond Stuwe
    Raymond Stuwe
    Participant

    i found the conflict, it was a Widget Gallery for the footer!


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Raymond,

    Thats strange, were you using a 3rd party plugin for the gallery? If so, you can use the built in gallery widget to achieve the same look.

    Kind regards,
    Tom

    Raymond Stuwe
    Raymond Stuwe
    Participant

    Hi Tom,
    Using fancybox to show youtube video and images – doesnt work at Post!! But works on Pages? Any Idee to fix it?

    Regards Raymond


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Raymond,

    Do you have an example of this? A page with lightbox and a post with lightbox so I can take a look. I couldn’t find any posts with lightbox enabled for videos on your site.

    Kind regards,
    Tom

    Raymond Stuwe
    Raymond Stuwe
    Participant

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Raymond,

    I have just tested this in Chrome and Safari and they both work well with lightbox on your pages.

    If you are still having issues, I recommend resetting your browser cache as this should solve things.

    Kind regards,
    Tom

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.