Home / Forums / You Theme Support / Flexishape not visible in layout

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts

  • chancenorris
    Participant

    I’m have issues with flexishape. When I add to blank template you can see for brief second then its not visible. I was following along with youTube video on how to use flexishape but I’m not getting same results.


    chancenorris
    Participant

    Here is a screen shot of the problem http://www.dvfootagesource.com/img/Flexishapes.mp4

    Thanks,

    Chance Norris

    Hi @chancenorris

    Can you please send over your site’s URL and login credentials so we could personally check on this further from our end?

    Regards,


    chancenorris
    Participant

    Where do I send log-in information I need email address.

    Thanks,

    Hi @chancenorris

    You can send your login credentials here in this forum. Just make sure you set your next reply to ‘Private’ so no one can see your credentials.

    Regards,


    chancenorris
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @chancenorris

    Can you please specify the URL of the page where the flexishape is added?

    Also, the password you provided for this http://www.pixellabmedia.com is not working. Can you check?

    The theme comes with Visual Composer and this plugin will work even without a license.

    Regards,


    chancenorris
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @chancenorris

    The username and password you provided on both sites do not work.

    Can you please recheck then and resend them over to us?

    Regards,

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.