Home / Forums / You Theme Support / Fonts missing after redirect of WP site

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts

  • isporty
    Participant

    Hi,

    After I moved my WP site from 2017.x.be to x.be some fonts do not show up in Google Chrome. (they do in Safari, IE)

    I get error: Access to Font at ‘http://2017.duivelsbergcircuit.be/wp-content/plugins/js_composer/assets/lib/bower/font-awesome/fonts/fontawesome-webfont.woff2?v=4.6.3’ from origin ‘http://duivelsbergcircuit.be’ has been blocked by CORS policy: No ‘Access-Control-Allow-Origin’ header is present on the requested resource. Origin ‘http://duivelsbergcircuit.be’ is therefore not allowed access.

    With other themes I solve this by adding to the .thaccess in the root:
    <IfModule mod_headers.c>
    <FilesMatch “\.(svg|ttf|otf|eot|woff|woff2)$”>
    Header set Access-Control-Allow-Origin “*”
    </FilesMatch>
    </IfModule>

    However, for this template it doesn’t work.

    Do you have some tips for me

    thx
    TIM

    Hi Tim,

    Can you please send over your site’s login credentials and also your FTP credentials so we can test this?

    Thanks!


    isporty
    Participant

    Thanks for the reply.

    In the end it turned out fine. I did not clear the cache “good enough” from chrome on the imac.
    Didn’t know the correct shortcut. It’s cmd+shift+R 🙂

    It’s working fine now using the Access-Control-Allow-Origin

    Regards,
    TIM

    Glad you’ve fixed it, @isporty

    Please don’t hesitate to contact us if you encounter any issues.

    Regards,

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.