Home / Forums / DynamiX Support / Fresh install problem

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts

  • Lakes98
    Participant

    I just did a fresh install of WP3.05 and Dynamix 2.7.5

    As soon as I go to Dynamix>General Settings I get the following error

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/blahblah/public_html/blahblah/wp-includes/class.wp-scripts.php:128) in /home/blahblah/public_html/blahblah/wp-includes/functions.php on line 830

    and also line 831

    There were no errors until I Installed Dynamix. I tried deleting and reinstalling but the same error exists.

    I didn’t have the patience to go through 60+ pages of comments on TF so I thought I’d post it here.

    Thanks for the help and the new support site!!


    Anonymous

    Hi,

    I’ve had someone else with this issue aswell – can you confirm that when you click on Gallery Slide Sets you get the same issue?

    It seems to be browser or platform related, because when I tried logging into their WP admin I don’t get the error. You can send me a private message via this site and with your WP login details and I’ll take a look and confirm if it does it for you aswell.


    Lakes98
    Participant

    Yes Gallery throws the same error.


    Anonymous

    Are you using a PC or Mac?


    Lakes98
    Participant

    Mac 10.6 and Safari. The server though is Linux, if that matters.


    Lakes98
    Participant

    Weird – Safari 5.0.3 throws the error but Firefox 3.6.11 doesn’t.

    Hope this is helping


    Anonymous

    Yes that’s the same as the other person – under Chrome it’s fine aswell. The error seems to be coming from WordPress, but the theme is obviously highlighting the issue.

    It’s been stated on the wordpress support forums so there are other themes having the same issue.


    Lakes98
    Participant

    Well it turns out it is an issue with WP 3.05

    I reinstalled with 3.04 and do not have any errors in Safari

    I guess they need a bug report filed? I’m not a developer so I’m sure my submission wouldn’t hold much weight.


    Anonymous

    Hi,

    Checkout this post by drbeaven – there is a fix for 3.0.5.

    http://help.themeva.com/groups/dynamix-support/forum/topic/wordpress-3-0-5/


    Lakes98
    Participant

    Got it and it’s now working just fine.

    Thanks everyone!!


    Anonymous

    Glad it’s working now.


    abensour
    Participant

    I had the same issue and the fix also worked for me. Cool 🙂

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.