Home / Forums / DynamiX Support / Gallery slide set images not working with Gallery shortcodes

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts

  • Mark
    Participant

    I have created several slide sets and am trying to use the shortcode editor to insert a gallery into a page. Only one of the slide sets shows images when I try to execute the shortcode – I have used the same page and tried every variant but nothing seems to be working. All other slide sets do not show and the settings are consistent across them all so I do not know what the issue is.

    Any help would be appreciated.

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi, are the ID of the gallery slide sets unique?

    Are you sure the right field is completed, I’ve noticed on a couple of occasions people putting the image URL into the LINK url?


    Mark
    Participant

    Hi Andy,

    yeah the URL is in the right place (top one) and I have created 6 different Slide sets

    really do not know what’s up. I have been inserting the shortcode into TABS so incase I tried the same into the general page but still no success I’m afraid.

    thanks

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Mark,

    Send me you WP login and I’ll take a look.

    Thanks


    Mark
    Participant

    Just send you private msg with login – thanks


    Mark
    Participant

    Hi Andy, did you get my WP access details in my private message okay? Thanks

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.