Home / Forums / DynamiX Support / Gallery Slide Set not saving and it adds two blank slides to the gallery

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts

  • Peter
    Participant

    Hi Andy:

    Using WP 3.2 and DynamiX child 1.0 – DynamiX 2.8.2 I have a gallery slide set with 18 images. The set will not save any edits I make to it (like changing the order in which slides appear) plus it has added two blank images to the end of the set that I cannot get rid of. Running this on my home page in a stage gallery here: http://bestlifemoments.com/. I've searched the forum but can't find anybody with the same issues in the slide set. Yikes!

    Thanks in advance,

    Peter

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Peter,

    WP 3.2 seemed to mess this up. I've just been stressing over this to work it out and I think I've resolved it. 

    Replace the file DynamiX/lib/adm/js/DYN_admin.js with the following file. 

    http://help.themeva.com/DYN_admin.zip

    Password: DyNAm1Xf1x

    Should hopefully sort it. 


    Peter
    Participant

    PERFECT! I have to say that your support and dedication to making DynamiX fault-free is without peer. I've never experienced anything like it. Ever. Off to hit that "Donate" button right now.

    Andy
    Andy
    Keymaster

    No problem, sometimes I wish the technology would slow down a bit 😉 

    Thanks so much for the donation, it's greatly appreciated!!!!! 


    fassefnia
    Participant

    This fixed work for me as well. Please update your script on themeforest. It uses the old file.

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Glad it worked, It's only just been fixed and I'm waiting to see if it works for enough people before updating. 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.