Home / Forums / ePix Support / Giant blank gap underneath slidegallery and text on homepage?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts

  • Cameron Pagan
    Participant

    Hi there.

    I am wondering if you can help me this has never happend before and tried as many ways as possible to fix it. but on my websites homepage
    http://www.hemeravisuals.co.uk I appear to have a giant gap between the gallery at the top of the page and my text below ?

    Any suggestions of fixing this?

    Many thanks Cameron ?

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Cameron,

    Can you try setting an Image height within the Group Slider settings – this should reduce the gap.


    Cameron Pagan
    Participant

    Hi Andy I have tried a number of different hieght sizes but with no luck there is still a gap , which there wasn’t there before?Any other solutions?

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    Can you post your WP login details and I’ll take a look for you.


    Cameron Pagan
    Participant

    HI andy I can indeed can you please send me an email address to send it to?

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    You can use the “Set as private reply” to post the WP details in – only myself will see them.


    Cameron Pagan
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Cameron,

    The login details above do not work. I know why the gap is happening. Can you try adding the following CSS to appearance > Theme Options > Customize > Custom CSS:

    .groupslides-wrap,
    .group-slider {min-height:auto !important;}
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.