Home / Forums / ePix Support / Header not displaying on mobile for certain pages.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts

  • MrGribbs9686
    Participant

    My header is not displaying correctly on mobile for the “Blog” and “Contact” pages. How can I get the header to display correctly on these pages?


    MrGribbs9686
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @mrgribbs9686

    Can you please send over your site’s login credentials so we can personally check on this from our end?

    Regards,


    MrGribbs9686
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @mrgribbs9686

    The issue should be fixed now.

    Please check and confirm from your end.

    Regards,


    MrGribbs9686
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @mrgribbs9686

    I can’t seem to access your site http://baldphotoguy.com/wp-admin/.

    Can you please check?

    Regards,


    MrGribbs9686
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @mrgribbs9686

    i can’t access the his site either: http://mybaldphotographer.com. It redirects to a malware warning site. Can you check again please?

    Regards,


    MrGribbs9686
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @mrgribbs9686

    You header is set to transparent, that is why there is no background on mobile.

    Copy and paste CSS into Theme Options > Customize > Mobile CSS to add a background to the mobile menu

    ul#mobilemenu {
        background-color: #000000;
    }

    Regards


    MrGribbs9686
    Participant
    This reply has been marked as private.

    You’re welcome, @mrgribbs9686

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.