Home / Forums / You Theme Support / HELP! A lot of troubles with the installation !

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts

  • mi_goux
    Participant

    Hi, sorry for my bad english!

    I have installed your excellent theme inside a folder (online) for try to switch my actually website theme with yours.

    But i have a lot of troubles with for example:

    The header menu (not aligned)
    The title of the post (hide a top of the posts)
    The widget of the footer (i try to have the same like you “text with link” but i can only remplace with texte without link).

    Thank you for your big help!

    Miguel.

    Hi @mi_goux

    Can you please send over your site’s URL and login credentials so we can check on this?

    Regards,


    mi_goux
    Participant
    This reply has been marked as private.

    mi_goux
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @mi_goux

    I have seen the website that you created.

    The header menu (not aligned) – Can you please send us screenshots of the issue? I have checked the site and the menu seems to be aligned correctly.

    The title of the post (hide a top of the posts)- for this issue, try to copy this CSS and paste it inside Appearance > Theme Options > Custom CSS

    .single .entry .wpb_column.vc_column_container {
        margin-top: 150px;
    }

    The widget of the footer – If you are referring to the lower footer, you need to add the link as a shortcode. Try something like:
    [vc_column_text]<a href="http://asdadsad">This is a link</a>[/vc_column_text]

    Thanks!


    mi_goux
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @mi_goux

    Can you please upload the screenshots to tinypic.com and send over the links to us?

    I am confused on the remaining issues so providing the screenshots with explanations should help me visualize the issue better.

    Thanks!


    mi_goux
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @mi_goux

    For the dock bar with the social media icons, this should now be transparent on all pages. Can you please confirm this from your end?

    For the logo being small on other pages, can you please send us links of the pages where you are seeing the issue? I have checked a number of pages and all of them has a large logo.

    Thanks!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.