Home / Forums / DynamiX Support / Hyperlink Slide Set Manager

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts

  • Bram van der Veen
    Participant

    Hello,

    In the Slide Option of the Slide Set Manager I’m trying to add a Link URL.

    I get the following error:

    Warning: DOMDocument::loadXML(): EntityRef: expecting ‘;’ in Entity, line: 1 in ../wp-content/themes/DynamiX/lib/adm/inc/meta-config.php on line 872

    When I change the URL to google.com it works fine, but it won’t work with my link. The link however is working.

    What can I do?


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Bram,

    What exactly is the URL you are entering? It must have http:// in front of it to work correctly.

    If you are still having issues, please set your reply to private and provide your URL/login details so I can take a further look for you.

    Kind regards,
    Tom


    Bram van der Veen
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Bram,

    The login details provided do not seem to be correct. But I have figured out the issue.

    The custom post types built by WordPress cannot read a URL with special characters like ?=& etc so it errors out.

    I recommend cloaking the URL using a plugin like, Pretty Link.

    Hope this helps.
    Tom


    Bram van der Veen
    Participant

    Thanks for the advice Tom, I’ll try that! Cheers.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.