Home / Forums / You Theme Support / I can't add Stage Slider

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts

  • PieroMng
    Participant

    Hi,
    My Home page becomes white after I add Stage Slider element.

    Piero

    Hi @pieromng

    I checked your site and I do not see any issue. Can you please specify which part of the page or you can send us screenshots for us to check further?

    Also, please include your login credentials on your reply.

    Regards,


    PieroMng
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @pieromng

    We see the issue now.

    Can you please send over your FTP login credentials so we can enable debugging on your site?

    Regards,


    PieroMng
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @pieromng

    Is that the correct FTP credentials because I tried to login and I can’t see any wordpress files. Here’s what I saw: http://tinypic.com/r/30j451i/9

    Regards,


    PieroMng
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @pieromng

    Can you try to reupload a new copy of the theme? Even with all the plugins disasbled, and just Stage Slider on the page, it still goes into a blank page. It’s possible the themes are corrupted, causing the issue.

    Regards,


    PieroMng
    Participant

    Do I have to reinstall the current demo or to reset the site?

    Hi @pieromng

    There’s no need to reinstall the demo or reset the site. You just need to delete the theme and re upload a new copy. Please save backup a database before doing anything.

    Regards,


    PieroMng
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @pieromng

    We have tested this as well and the issue persists. I have forwarded this to the developer for further review.

    We will get back to you once we have more information on this.

    Regards,

    Hi @pieromng

    It looks like the issue is with your images’ Title/Text breaking the shortcode because if I set the ‘Content’ on the Stage Slider Settings to just ‘Image’, the slider will work without any issues.

    I uploaded a ‘sky’ image, and I have tried to set the Content setting of the slider to ‘Image’, ‘Text + Image’ and ‘Title + Image’ and the slider works without any issue.

    Regards


    PieroMng
    Participant

    Ok. Thank you

    You’re welcome, @pieromng

    Please don’t hesitate to contact us if you encounter any issues.

    Regards,

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

You must be logged in to reply to this topic.