Home / Forums / DynamiX Support / Icons in "contacts" working wrong

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • arteataca
    arteataca
    Participant

    Hi there!

    I want to do the icons like in the link below:

    http://acoda.com/dynamix/contact-us/

    I did exactly the same, but the circle doesn’t appera and its size is small (I chose large).
    Did I do anything wrong?
    I used a template contact page, and just changed the text and colour of the icons…
    Can you help me?

    Cheers!
    ARTE ATACA

    arteataca
    arteataca
    Participant

    Hi there!

    I’m still waiting for your answer:
    My icons don’t work ok – I’ve choosen the icon with a outline circle and large size and when I refresh the page, the icon is small and it doesn’t have a circle… How can I change that?

    I want something like in your template (in the page “contacts”).
    http://acoda.com/dynamix/contact-us/

    Cheers
    ARTE ATACA

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    That’s strange, my reply didn’t post. Please try updating Visual Composer by using this version below:

    http://acoda.com/tmp/js_composer.zip – the best option would be to unzip it and upload it via FTP to /wp-content/plugins/. Alternatively, you could try deleting the plugin in WordPress and then try uploading the zip in the URL above to Plugins > Add New.

    arteataca
    arteataca
    Participant

    Nothing happened.

    I tried to change in the icon settings:
    – border color / border style / border radius / css box (tried something like 5px in all sides) and nothing happens.

    It only appear the icon in small size (I chose “large”) and in the color I want… nothing else.

    HELP!

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    It’s because the “Standard Vc elements” was switched off via Appearance > Theme Options > General > Visual Composer. I’ve enabled it now and it all works.


    Shane Piaggi
    Participant

    Hi guys can I have the code to achieve this style icon layout?
    Cheers still loving the Dynamix!!

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by  Shane Piaggi.

    Hi @sipdesign

    There were no special codes added to fix this issue. Can you please send over your site’s URL and your login credentials so we can check further?

    Thanks!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.