Home / Forums / DynamiX Support / Image upload broken

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts

  • Matthew Rings
    Participant

    I can’t upload any new images. When I upload to media file they all have the broken image icon. I tried various formats .jpg and .png . This is a new problem after update.
    http://www.CarolinaElevatorservice.com/

    Thanks,
    Matthew Rings
    CEO DBL07 Consulting

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Matthew,

    The Theme doesn’t have any control over this – did you update WordPress too? What happens if you switch theme ( standard TwentyThirteen ) and try then? If that doesn’t work, it must be the WordPress install. If it does work, try switching back to DynamiX and trying again, it may have been temporary.


    Matthew Rings
    Participant

    i tried that and when I got back in I got the error message that visual was not installed, so I tried to install and got this error.
    Installing Plugin: Visual Composer
    The plugin does not have a valid header.

    Downloading install package from /services/webpages/util/c/a/car237.attwebspace.com/carolinaelevatorservice.com/public/wp-content/themes/DynamiX-Child/plugins/js_composer.zip…

    Download failed. A valid URL was not provided.


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Matthew,

    If you are using a child theme, you will need to temporarily switch back to the core theme, install VC, then switch back as the file path will be different.

    Hope this helps.

    Kind regards,
    Tom

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.