Home / Forums / You Theme Support / In a Portafolio page, I can't add categories in "Grid Gallery"

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Posts

  • AxiomaX
    Participant

    Hello,

    We are creating a Portafolio Gallery like this one: http://you.acoda.com/responsive-wordpress-theme/grid-gallery/
    We are working with Visual Composer in Backend.

    We have 2 elements in Portafolio and 2 categories.

    In The “Grid Gallery”, we are using the “Build Query” with Post Types: Portfolio.
    Our problem: We can’t filter by “Post Categories”. Typing in the “Categories” input the form don’t shows any of our portfolio categories.

    Any idea why?

    Thanks


    AxiomaX
    Participant

    We have a License of the Theme.. We bought it a week ago.
    Thanks!

    Hi @axiomax

    Please send over your site’s URL and login credentials so we can check on this further.

    Regards,


    AxiomaX
    Participant
    This reply has been marked as private.

    AxiomaX
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @axiomax

    I was able to login and I see the issue now.

    For Portfolio, please use the Taxonomies input form instead of Categories.

    Type any portfolio category into Taxonomies and you should see it will work.

    Regards,


    AxiomaX
    Participant

    Hello hello..

    Pleasess helpppp.. .It dont worksss…

    We have more than 20 images in portfolio. I already did fix the Grid using Taxonomies.. They appears there… Buttt.. The grid dont show any image.. You can see here: http://equisol.com.co/productos-y-representaciones/tratamiento-del-gas/ Apperas only 1 image and there are more than 20: http://equisol.com.co/wp-admin/edit.php?post_type=portfolio

    Pleaseeee.. What happen?????

    You can edit this page: http://equisol.com.co/wp-admin/post.php?post=107&action=edit
    An see it here: http://equisol.com.co/productos-y-representaciones/tratamiento-del-gas/

    Thanks


    AxiomaX
    Participant

    You can see in this page 2 elements:
    Grid Gallery and Post Grid.

    The Grid Gallery is what we need and it dont works.
    The Post Grid is working ok.

    We need that Grid Gallery works as Post Grid does.


    AxiomaX
    Participant

    Currently I have added “Post Mandory Grid” too and it works perfect too…
    The problem with this element is that it dont shows the Title. We need the name of photos.


    AxiomaX
    Participant

    Sorry. I move the page wit problem and exampels here:
    Page: http://equisol.com.co/productos-y-representaciones/tratamiento-del-gas-malo/
    Edit: http://equisol.com.co/wp-admin/post.php?post=616&action=edit

    Thanks again

    Hi @axiomax

    Your site loads too slow with the host file setup we are barely able to load/edit/check on the page.

    The page just endlessly loads and I can’t check on it further. Can you please coordinate with your hosting provider to check why the site is too slow?

    Regards,


    AxiomaX
    Participant

    Hello,
    Can you verify again?
    Our client site is a live and the site is fast!
    Thanks

    Hi @axiomax

    I was able to check it further now. It looks like there is a bug when using ‘All’ as the Post Count for the Grid Gallery element.

    I updated it to 100 and the grid is now loading images.

    Please check and confirm from your end.

    Regards,


    AxiomaX
    Participant

    Sorry!

    • This reply was modified 1 month ago by  AxiomaX. Reason: Editing wrong forum!

    Just to confirm, is everything working now, @axiomax?

    Regards,

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.