Home / Forums / DynamiX Support / Install to wordpress does not work

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts

  • Randi Debes
    Participant

    Hi,
    I just purchased this theme, and I have installed it with the envato toolkit, but once I activate it, all I get is a blank screen, and the previesw does not work, How come? I have wp 3.5.2 installed.

    Hope you can help me with this, am very excited to use this theme…

    Best Regards,

    Randi


    Randi Debes
    Participant

    It really sucks, not being able to use this theme… 🙁 I have tried to upload via ftp but the same result shows, I get a completely blank screen, both on the admin site and the frontend site 🙁 hope there is someone who can help me with this!!

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Randi,

    It seems like you’re having memory issues – the white screen you’re experiencing is usually caused by your server having a low suhosin value. Ask them to increase to the following:

    suhosin.post.max_vars = 5000
    suhosin.request.max_vars = 5000

    Most servers have a higher value by default, the odd one or two are too low. You may want to ask them to increase your WordPress memory limit too.

    The reason it’s happening with this theme is because it has more functionality than most and requires a little more resources in the admin.


    Randi Debes
    Participant

    Thanks for reply, Andy.

    The theme worked, once I increased memory limit in php.ini file.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.