Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 85 total)
  • Author
    Posts
  • #97522
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @quintessance

    Thanks for updating PHP memory but it looks like the issue still persists.

    I checked on it further and it looks like one CSS code was causing the issue. I have fixed this and your site should work now.

    Can you please check and confirm from your end?

    Regards,

    #97525

    quintessance
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #97551
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @quintessance

    The notices should be gone now. Can you please check and confirm from your end?

    Regards,

    #97561

    quintessance
    Participant

    Yay!!! All gone! Thank you so much!!
    Tessa

    #97574
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Glad to know that @quintessance

    Please don’t hesitate to contact us if you run into another issue.

    Regards,

    #97744

    quintessance
    Participant

    Something is still not right with b.e.house! I reactivated the plugins because it asked me to, but the functionality of the demo is gone. Any suggestions? I had just started this one, so had not gotten far, but it still not right. Looks like visual composer needs updating also.

    Thanks!
    Tessa

    #97759
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @quintessance

    Can you please specify what is the PHP version that your server is running? There is a possible incompatibility with the theme/Visual Composer with your PHP version.

    Regards,

    #97769

    quintessance
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #97799
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @quintessance

    I think the best option here would be to test the site on a new server/hosting company. This way we can check if the current issues are caused by the servers. The theme has been used on varied hosting companies and I have never seen the theme behave this way.

    I still see a lot of “Failed to load resource: the server responded with a status of 403” error on the site via Chrome Dev Tools.

    Most hosting companies offer a money-back/demo period so you can test your site with them risk-free of charges

    Regards,

    #97810

    quintessance
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #97839
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @quintessance

    Any hosting should be fine. You do not have to touch anything on quintessance.com. We just need to beehouse.co if it’s a hosting related issue.

    Regards,

    • This reply was modified 1 year ago by Edcel Edcel.
    #97916

    quintessance
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #97923
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @quintessance

    The login you sent does not have admin access to your Dashboard. Can you please change the login setting to ‘Administrator’ so we can check further on this?

    Regards,

    #97942

    quintessance
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #97946
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @quintessance

    I have activated YOU theme, installed the Demo 14 and I never encountered any errors. Can you please check?

    Regards,

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 85 total)

You must be logged in to reply to this topic.