Home / Forums / DynamiX Support / Invalid argument Error and Block Quote not displaying properly

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts

  • Gary
    Participant

    I just noticed on my website there is and error on the following blog page:

    http://www.splitsecondmarketing.ca/bright-ideas-2/

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/splipor5/public_html/wp-content/themes/DynamiX/blog.php on line 49

    Also if you look at the widget on the right hand side of the page, the block quote is no longer working….

    Let me know how to fix these errors.

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Gary,

    If you edit that page and re-save the “Blog Categories” it should resolve this.


    Gary
    Participant

    OK – that fixed the Invalid argument error – thank-you!

    Now how do I fix the Block Quote widget not displaying visually? It showed the code string like this on-screen, not the nice graphic quotes and formatted text?

    [blockquote type=”blockquote_quotes” align=”center”]”Split Second is very much an extended member of our marketing team and is committed to our goals[/blockquote]

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Gary,

    If you’re having that issue, it sounds like you’re using an older version of the theme and visual composer plugin. Please ensure you’re using 5.1 ( or use the latest BETA here: http://acoda.com/forums/topic/dynamix-5-1-1-beta/ ) and update Visual Composer, see here for how to do that. http://acoda.com/troubleshooting-guide/

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.