Home / Forums / DynamiX Support / JW Player – Error loading player

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts

  • Daniel Zairi
    Participant

    Hi Guys,
    i have added simple “Video Player”, however i keep on getting this message:

    Error loading player:
    No playable sources found

    the strange bit is, that when i use simple text editor and this sample shortcode:
    [jwplayer mediaid=”4370″ player=”1″]

    it works just fine, as if the issue is coming from the theme shortcodes visual composer.

    Please advise.
    Dan.


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Dan,

    It looks like you did not enter a URL for the video so no video was being shown. If you take a quick look at the test page I set up, you can see how I have configured it. Test page here.

    Hope this helps.

    Kind regards,
    Tom


    Daniel Zairi
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Daniel Zairi
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    If you have more than 1 video on the page, you will need to make sure they have different IDs. Edit the video and change the video ID. I have done this for you so you can have a look.

    Kind regards,
    Tom


    MediaLoaf
    Participant

    I have a question pertaining to this and Slide Set Manager. If I want multiple jwplayer videos to play on a page within a grid gallery slideset they need to have different video IDs. I cannot find any place to add this within slideset manager.


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi Josh,

    This is fine, it should add it’s own video ids. I have just tested this on my dev site and it worked fine.

    Tom

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.