Home / Forums / DynamiX Support / Lightbox?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts

  • Martin Vaughan
    Participant

    I have duplicated your Homepage following the 2 videos. As you can see at http://www.martinrayvaughan.com/2012 I am using shortcode to create the 'Latest Video' section in the accordian.  I have this short code:

     

    [two_columns ][accordion ] [panel title=" Latest Video" ][imageeffect type="shadowreflect" align="aligncenter" width="300" height="180" shadow="shadow-small" alt="" url="/wp-content/uploads/2012/03/homeplaygraphic.png" videourl="http://vimeo.com/31991025" ] [/panel] [panel title=" Noteworthy Photo" ] content 2 [/panel] [panel title=" Social Buzz" ] content 3 [/panel] [/accordion] [/two_columns] [two_columns_last ][tabswrap] [tabhead id="1"] My Creative Vision [/tabhead] [tabhead id="2"] Client Feedback [/tabhead] [tabhead_last id="3"] Get Started [/tabhead_last] [tab id="1"] tabcontent 1 [/tab] [tab id="2"] tabcontent 2 [/tab] [tab id="3"] tabcontent 3 [/tab] [/tabswrap] [/two_columns_last] [hozbreaktop]

    [postgallery_slider content="textimage" categories="Portraits" shadow="shadow-medium" id="0" imageeffect="shadowreflection" imgheight="170" imgwidth="225" height="470" /]

    [hozbreaktop]

    My question is why doesn't the video play?  Am I supposed to have a lightbox plugin or something?

     

    Thanks!

    Marty


    Nuno Machado Lopes
    Participant

    I have the same problem http://www.socialtechbootcamp.com/platform/home

    Thanks

    Nuno


    Bruno Henriques
    Participant

    have you configured JW Player in DynamiX->General settings ?

    see DynamiX Documentation page 93

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.