Home / Forums / DynamiX Support / Lightbox not working server side

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts

  • Marcel
    Participant

    Hello all,

    using this shortcode, but the lightbox doesn't open

      [imageeffect type="framelightbox" width="250" height="188" alt="" url="http://stolledesign.de/wp-content/gallery/heldrungen/heldrungen_rts01.jpg" ]

    It works on my local server but not on the web server. Both using the same plugins. Not sure what's going on there?

    by the way, if DynamiX has interest for a german translation (*. mo / *. po), let me know.


    Rich
    Participant

    Try changing " to " at the end of the shortcode. Looks like something got changed – maybe from switching from HTML to Visual in the editor.

    At least I would start there.


    Marcel
    Participant

    Hi,

    No, this is just a copy / paste error. That would be too simple .. 🙂


    Rich
    Participant

    Do you have a page that shows this happening?


    Marcel
    Participant

    Oh how embarrassing. A page in draft mode can not display the lightbox effect. Have just published the page and it works. (http://stolledesign.de/test)

    Pls. let me ask how can I modify the lightbox border color/ width?

    Thanks!

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Marcel,

    I can only recommend going to prettyphoto website and looking there on how to change the border colour/thickness. It's not quite as straight forward as you would like it to be. The CSS can be found at the bottom of the style.css file. 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.