Home / Forums / You Theme Support / Logo Position in Firefox

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts

  • speedvision
    Participant

    Hi,

    I have problem with the logo position in Firefox. I am using the Barber theme and the logo is being bumped to the top of the page instead of centre in front of the image slideshow. It looks right on Safari and Chrome, so just wondering why it would have a different position in Firefox? Thanks!

    Hi @speedvision

    Can you please send over your site’s URL so we can personally check on this from our end?

    Regards,


    speedvision
    Participant

    http://www.hqmalegrooming.com.au

    There is also a thin back line between the 2nd a 3rd Black and White headshot Images on the Grid Gallery towards the bottom of the page, any idea what is causing that?

    Thanks!

    Hi @speedvision

    I see the logo positioning issue on Firefox but do not see the thin line you mentioned.

    Can you please send your login credentials so we can check the logo positioning?

    Please send a screenshot of the thin line issue as well.

    Regards,


    speedvision
    Participant
    This reply has been marked as private.

    speedvision
    Participant

    Here is a screen shot of the thin black line I am trying to remove (As seen in Safari):

    https://www.dropbox.com/s/k0vzq5ybhkacn52/Screen%20Shot%202017-05-26%20at%209.13.10%20am.png?dl=0

    Also there is a problem with the position of the social media icons not lining up with the centre of the logo:

    https://www.dropbox.com/s/vnqzp767q6uipgh/Screen%20Shot%202017-05-26%20at%209.13.17%20am.png?dl=0

    What are the controls to adjust the registration (position) of these elements? And can you please fix it?

    Thanks so much!

    Hi @speedvision

    I will get back to you on the logo positioning since there seems to be a bug on the theme’s codes.

    For the social icons positioning, please copy this CSS and paste it into Theme Options > Custom CSS

    #primary-wrapper ul.dock-panel.clearfix {
        padding: 0;
    }

    For the thin line/space on the gallery, can you please give me permission to disable all your plugins so we can test if any of them is causing this?

    Regards,


    speedvision
    Participant

    Ok I will insert the css and see how I go.

    You can disable plugins to test the thin line/space on the gallery.

    How did you go with the logo position in Firefox?

    Thanks!

    Hi @speedvision

    The logo positioning should be fixed now. I used this CSS to fix it.

    #header-wrap.height_100,
    .vc_row-parent.full_row_height {
     height:0;
     min-height:100.3vh;
    }

    Regarding the thin space on the image, I am still checking on this further and I will get back to you once we have sorted this out.

    Regards,


    speedvision
    Participant

    Hi,

    That fixed it in Firefox.

    Don’t worry about the thin line. I added padding in between each of the images so its all good now.

    Just another question. When I search for the site on google it says:

    A description for this result is not available because of this site’s robots.txt

    Do you know how to fix this?

    Thanks

    Hi @speedvision

    Try to upload a robots.txt file to your website’s root folder. This file is explained here: https://moz.com/learn/seo/robotstxt

    You can also install an SEO plugin like Yoast SEO as it should autogenerate such files.

    Regards,

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.