Home / Forums / DynamiX Support / magnifying glass and arrow missing

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts

  • Evocreative
    Participant

    Hello, I don´t have idea why the magnifying glass of the search box and the arrow on the bottom of my site now are missing. Can you help me please? I don´t have made any modification in the theme… http://oi58.tinypic.com/2mo87pg.jpg and http://oi62.tinypic.com/2bnzbl.jpg Thank you…


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    Do you have a link to your site so I can take a further look into this? Are you using the latest version of DynamiX also?

    Kind regards,
    Tom


    Evocreative
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Evocreative
    Participant

    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    There are a few errors on your site that won’t be helping towards this.

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.rwd.ecocreative.cz/fonts/nexa/fontfabric_-_nexaregular-webfont.woff
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.rwd.ecocreative.cz/fonts/nexa/fontfabric_-_nexaregular-webfont.ttf
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.rwd.ecocreative.cz/fonts/nexa/fontfabric_-_nexaregular-webfont.svg#nexa_regularregular

    You seem to have set the entire font family to font-family: ‘nexa_regularregular’; which is conflicting with the font-awesome font-family which is where the icon comes from. Font Awesome is the icon set used within DynamiX.

    I am not sure how you are adding in the fonts but you will need to make sure they do not conflict.

    Kind regards,
    Tom


    Evocreative
    Participant

    Hello Tom,

    Thank you for your replay.

    I have changed the font-family.

    I have added the font in the CSS and I have replaced: “font-family: ‘nexa_regularregular'” to “font-family: ‘myfont'”.

    Can you tell me how to add my own font and to have the icons, please?

    Thank you!


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Hi,

    It depends how you have added the font in, if you have applied it to everything it will not work. What do you want to apply the font to?
    How are you loading the font in? Have you tried this plugin?

    Kind regards,
    Tom


    Evocreative
    Participant

    Hello Tom,

    The problem was fixed.

    Thank you so much for your time and patience22

    Kind regards!


    Tom ( Support)
    Keymaster

    Thats great, thank you for coming back to us.

    If you are happy with the theme, please take a second to rate the theme 5 stars here.

    Much appreciated 🙂

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.