Home / Forums / DynamiX Support / Menu – Child pages don’t appear below their parent pages

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts

  • Oren
    Participant

    Hi,

    Since few weeks something happened to my menu – some child pages I've set doesn't shown up under their parent pages in the menu (on mouseover).

    Is there a problem?

    Thanks.

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    Are you using WP Custom Menu? (Appearance -> Menus).


    Oren
    Participant

    Hi Andy,

    As far as I know the Dynamix doesn't support custom menus, so every new page appears on the top-menu, however I remember it was acting correctly a while ago and now it isn't.

    I did created a WP custom menu (for sidebars).

    Thanks

    Oren

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Oren,

    It definitely supports custom menus, it has for some time. 

    Where are the sub menu items positioning now – on the top level? And it's definitely set in the page the correct parent?  


    Oren
    Participant

    Well I'm just creating new pages (which appear automatically on the top-menu) and some pages are defined to be under parent pages.

    Once I do that, the child pages aren't shown anymore.

    Andy
    Andy
    Keymaster

    The way it should work is you have your top level of pages – say a top level page is named services and you want a page named Web Design to be a child of this page e.g. 

    Services

    ¬ Web Design

    You would set the Web Design page to be have Services as a Parent. But you're saying that's not happening?


    Oren
    Participant

    That's exactly what I've did – here's the snapshot:

    Mouseover on 'Media' does nothing:

    *** Sorry, the snapshots didn't came correctly – updating now ***

    Andy
    Andy
    Keymaster

    I can't see those images?


    Oren
    Participant

    That's exactly what I've did – here's the snapshot:

    Mouseover on 'Media' does nothing:

    All pages are published.

    Andy
    Andy
    Keymaster

    I'm thinking there maybe a conflict then, do you have a link to your site please. 


    Oren
    Participant

    Thanks, just sent you a PM with that URL.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.