Home / Forums / DynamiX Support / Multi-blog Subdomain – Sliders – urlpath media – blogs.dir

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts

  • Christophe
    Participant
    Hello Andy,

    I think I found a small bug in particular on galleries. but this little bug is against blocking for me.

    I'm multiblog (subdomain)

    setting on the part of the slide we have:

    / files/001.jpg

     

    so ok

    but when the slide is displayed on the page, the link transformed into:

    / blogs.dir/7/files/001.jpg

     

    So this puts us a 404 on the image (the image not appear because it is not the right link)

    If I go through the gallery wordpress, it works (the link is good)

    I think a "bloginfo" where one get php that would be too used in the slider and not in wordpress.

    I have this problem for any type of gallery

    Please Help me, your help would be very supportive and I can finally rest easy

    thanks you in advance

    Christophe


    Christophe
    Participant

    i just found : in files function.php

    found : $img_src = '/blogs.dir/' . $blog_id . '/files/' . $imageParts[1];

    replace by = $img_src = ''/files/' . $imageParts[1];

    it works

    I think my file htacess already takes into account the blogd (because I had problems in the library of wordpress)

    bug or not bug, that it's the question lol  🙂

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Christophe,

    Sorry, did you say this is solved? I did add very early on the ability to work on multiblog platform. I haven't tested on WPMU for sometime. 

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.