Home / Forums / ePix Support / Multiple Authors/Only one being reported on

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts

  • Earl Robicheaux
    Participant

    When I had hacking issues a while ago, the “Author” got changed. I have 75 blog posts on my site and only 15 under the new Author name. I discovered that the web site only reports the 15 current blog entries and none under the previous blog entries. I tried adding back the old user/Author to see if it would display these blog posts and it will not. What do I need to change so that I can get these blogs to show on my web site?

    Hi @erobicheaux

    This issue is not particularly related to the theme but we’d be glad to check on it for you. Can you please send over your site’s URL and the login credentials so we can check?

    Regards,


    Earl Robicheaux
    Participant
    This reply has been marked as private.

    I am unable to login to http://www.erpimages.com/naturesetude.com/wp-login.php using the login credentials you sent.

    Can you please recheck it or reset the password?

    Thanks!


    Earl Robicheaux
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @erobicheaux

    The issue is actually triggered by the permalink’s structure. All we did was to change the permalink to post name from this URL http://www.erpimages.com/naturesetude.com/wp-admin/options-permalink.php and the blog pages already worked. Please clear your browser cache and re check the site.

    Regards,


    Earl Robicheaux
    Participant

    Thanks. Glad it was such a simple issue.

    Best

    You’re welcome.

    Don’t hesitate to contact us if you encounter any issues.

    Regards,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.