Home / Forums / DynamiX Support / Need a Mobile version logo

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts

  • ck1
    Participant

    Hi,
    As i explained earlier. My logo is part of the header. the reason for that is to position it exactly where i want it. On the mobile version the logo does not show, so I was wondering if there is some code to add to leave the normal header as is for the PC version and just add the Logo for the mobile version . I hope that is clear.

    http://alpeco.co.uk

    http://alpeco.co.uk/wp-admin

    U/N:Guest12

    p/w: Guest12

    Thanks

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    Have you modified the theme? I can’t seem to get the logo to appear – if so, please restore it to the default theme and I’ll work back from there. I recommend updating to the latest version of DynamiX too, you’re using quite an old version.


    ck1
    Participant

    I have just updated the theme and now have lost the header and also the Uber menu has been enlarged so everything is different

    Andy
    Andy
    Keymaster

    It still appears that you’re using DynamiX 4.1. The latest is 4.2.3

    Andy
    Andy
    Keymaster

    I’ve added this bit of CSS for you: #megaMenu {margin-top:220px;}. This now positions the menu where it was.


    ck1
    Participant

    Ok The Blue Menu bar has moved above the header I am not sure how to put that back below the header. If you could do that for me it would be nice, this happened by updating the theme.

    Just to confuse matters.

    at http://alpecoltd.com/wp-admin
    same P/w Guest12 U/n: Guest12

    Here I have a separate header and Logo as we are planning on having this site go live once the Mobile Logo is fixed. The other site will be closed off with a 301 redirect. So if you can concentrate on this on to set the Logo it would be much appreciated.


    ck1
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    The second site doesn’t have admin user rights. Unfortunately I have some other work i need to attend to now. I’ll check back on Monday to see where we are with this.

    So can you confirm you’re going to have a background image like the http://alpeco.co.uk, I’m a little confused as to which one you want.


    ck1
    Participant

    I have updated both sites but the highlighter on the nenu scroll has now disappeared from both and the submenu text was all on one line. I have a sheet with the customisations to see if it is there or in the Uber Menu settings I cant remember where it was.


    ck1
    Participant

    Ok I think have sorted it out on the .com site all i need to do is sort it out on the .co.uk one so leave it with me for the time being. Thank you for your help.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.