Home / Forums / ePix Support / No portfolio after updating the theme

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts

  • Claude Gagné
    Participant

    Hi,
    I’ve just realised that no portfolios are working after an update. I see only a blank rectangle instead of my photo’s collection. Before the update, everything was fine.
    Thanks


    Claude Gagné
    Participant

    Just to be more specific: the problem appear on attached media galery

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    Do you have a link to your site please. WP login details may help too.


    Claude Gagné
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    I believe it’s due to a “Featured Image” missing on the post. See here: http://empreintesdelumiere.com/wp-admin/post.php?post=230&action=edit – it’s missing a featured image and therefore will display a blank space. I can only see two images that are missing from the Portfolio page, the rest display fine.


    Claude Gagné
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    Can you post your FTP details please. The attached media has changed since earlier versions and this maybe causing it.


    Claude Gagné
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    I’ve updated the file for you now. It appears to work now.


    Claude Gagné
    Participant

    Yes! It works!
    Thanks

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.