Home / Forums / You Theme Support / One page links dont have the correct highlight

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts

  • Natalie
    Participant

    I have a single page site and set up the menu to link to anchor tags. This works as it should, but the wrong links are highlighted when the page scrolls down to that section. Not sure if I’m making sense in my explanation.

    The url: http://simpledirectmail.com/

    Screenshot of what I mean: https://snag.gy/ZP0IYz.jpg

    You’ll see when you hit “service” about us is highlighted. When you hit “contact” service is highlighted.

    Not sure how to fix.

    Hi @gediweb

    Can you please send over your login credentials so we can personally check on this?

    Regards,


    Natalie
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Natalie
    Participant

    I had a problem with the site, but it’s back up. Sorry if you tried to log in and couldn’t. Can you please take a look? My client needs to start promoting it but cant until this is either fixed or the :active is removed.

    Hi Natalie,

    Before we look into this further, can you please try to update the theme? You are currently using an outdated version.

    Thanks!


    Natalie
    Participant

    Updating the theme fixed the issue 🙂 That must have just come out.. thank you!

    You’re welcome, @gediweb

    Please don’t hesitate to contact us if you encounter any issues.

    Regards,

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.