Home Forums You Theme Support Only the first row is showing when browsing the site with a mobile

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #92608

    Lomic
    Participant

    Hi guys,

    On my Motorola 4G on the homepage, I only see the first row and I cannot scroll down.

    Sometimes I can see it normally but most of the time I am stuck on the first row.

    When using the toggle device bar in my browser on the computer to emulate a smartphone, all is fine but on my mobile it does not work.

    Thanks for your help.

    #92616
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @lomic

    Can you please send over your site’s URL and login credentials so we can check on this further?

    Regards,

    #92617

    Lomic
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #92637
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @lomic

    What version of Android are you currently using on your mobile device? Also, what browser are you using to access your site?

    Regards,

    #92644

    Lomic
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #92694
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @lomic

    I just tested your site on multiple devices and it works perfectly fine. Can you update your Android’s versions to its latest version?

    Regards,

    #92698

    Lomic
    Participant

    Could you try again on one of the devices. The first access is fine on my device, with a new browser (like Firefox). But when I come back, I get stuck. After waiting some time (30-45s) the bottom arrow appears, but when I touch it, it blinks, the logo disappears, sometimes I get to see the next row. It behaves really strangely. I am often stuck on the row for a moment, and after a while I see the arrow to go up or down or I can change row scrolling with my finger, then again blinks and bugs till I eventually land on the next row.

    #92730
    Edcel
    Edcel
    Moderator

    Hi @lomic

    We have just tested again your site on multiple devices with different browsers and your site works perfectly fine. Please try to update your android version.

    Regards,

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.