Home / Forums / ePix Support / Page Not Found for Child Pages

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts

  • zistudios
    Participant

    Hi,
    I have 3 child pages that come up as page not found on my multisite where I am using epix. I can’t figure out why this is.

    http://www.delaunfuller.com/portfolio/weddings/

    is a sample of this happening. If I switch to the default permalinks option, the issue goes away, but all other options of permalinks cause this problem of page not found.


    zistudios
    Participant

    Thanks in advance.

    Hi @zistudios

    Can you please send over your site’s login credentials so we can personally check this?

    Thanks!


    zistudios
    Participant
    This reply has been marked as private.

    Hi @zistudios

    I have logged in and found the issue. The ‘portfolio’ slug is actually reserved to Portfolio posts. This is why when you visit http://www.delaunfuller.com/portfolio/weddings/ the requests will try to search for ‘weddings’ under the Portfolio Custom Post type, but since none exists since it is only a subpage, the error is triggered.

    It is best to either add your subpages as Porfolio Posts/categories so they will work properly.

    Thanks!


    zistudios
    Participant

    Thank You!!

    You’re welcome @zistudios

    Please don’t hesitate to contact us if you have other issues.

    Regards,

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.