Home / Forums / ePix Support / Pages are taking forever to load

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts

  • Erin Calderon
    Participant

    Hi,
    My WP version and theme have recently been updated, but aside from that I have not done any new work on the site for a couple of weeks. It was working fine back then. It’s taking more than 2 minutes I really haven’t stuck around to see if does load, it too frustrating. Help! http://www.brokenbitphotographyandart.com

    Thanks,
    Erin

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi Erin,

    I’ve just run some tests and your site is loading fine.

    It loaded in 2.6seconds – http://tools.pingdom.com/fpt/#!/bfGEDF/http://www.brokenbitphotographyandart.com/

    It may have been a temporary server issue.


    Erin Calderon
    Participant

    Thank you, for that link and checking into this for me!
    Erin


    Kirsten Platt
    Participant

    Hello Erin I hope you don’t mind me chipping in.. your front page loads fine…. but your Blog… I have had it running all morning and it’s still not loaded..
    Is your blog one continuous read… it may be up loading every blog you have written?
    I decided to use the grid format and show only 6 blogs per page…. we put a lot of images on our blogs so they do take time to load (mine are slow too)

    I haven’t had time to look at the rest of your website… but hope I’ve helped a little

    Kirsten

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.