Home / Forums / DynamiX Support / Parallax images not displaying

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts

  • David Bentley
    Participant

    Hello Andy,
    I just learned that Dynamix has the parallax feature. Watched the instructional video on how to set it up. Tried it on my existing site: http://denver-marriage-counseling.com/parallax-test-2/. The row’s background image displays until I enable parallax or parallax with fade and then it will not display. Gray box displays in its place. Versions are: WordPress 4.2.2, Dynamix theme 4.3.1 (just updated), with automatic updates to visual composer 4.4.2. I’ve tried images of different sizes. I’d love to incorporate the feature if I can figure out how. Thanks much. David

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    Can you check to see if you have the “Shaded Wide Row” option disabled in the Row > Background Extras please.

    If that doesn’t work, please post your WP login details and I’ll take a look for you.


    David Bentley
    Participant

    Andy,
    Well that’s strange. This morning I was not able to get to any of my wordpress admin screens. Just sits there and then eventually gives a 504 gateway error. My hosting company reset my default theme and I could log in again and get to the admin screens. I reactivated Dynamix and I’m locked out from the admin screens again. I don’t have a clue how to fix that. Any advice would be greatly appreciated. David

    Andy
    Andy
    Keymaster

    Hi,

    It’s due to an issue with ThemeForest. Please see this thread here: http://help.themeva.com/bbforums/forum/group-forums/dynamix-support/

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.